IT Congress

Fundația ETA2U își dorește să fie o interfață pentru sectorul ITC care promovează transferul tehnologic către comunitate într-un mod sustenabil.

Aer pentru București

Primul mare proiect al Fundației ETA2U ce ce și-a propus să informeze în mod corect locuitorii din București despre problema poluării

Liberty Marathon

Un simbol al ideii de libertate și gândire, #Liberty Marathon duce mai departe ideea de „Libertate” a primului oraș liber din România, Timișoara.

Festivalul de film și istorii Râșnov

Festivalul a dezvoltat de-a lungul timpului patru direcții de program care coincid cu puncte de interes ale Fundație ETA2U

Despre Noi

FUNDAȚIA ETA2U este o organizație puternic ancorată în comunitatea locală, dar care aspiră ca impactul programelor dezvoltate să ajungă la nivel național.

Fundația poartă numele companiei de IT care a fost înființată la începutul anilor 1990 la Timișoara. Fondatorii companiei au inspirat de asemenea misiunea, viziunea și obiectivele fundației.

FUNDAȚIA ETA2U este centrată pe oameni, dorind să-i formeze prin EDUCAȚIE, să consolideze calitatea vieții prin INOVARE și să sprijine proiecte din diverse domenii care aduc o TRANSFORMARE pozitivă în comunitate.

Fundația își propune să descopere oportunitățile care pot genera o transformare durabilă în cadrul comunităților, determinată de implicarea oamenilor într-un proces de învățământ de-a lungul vieții, de transferul tehnologic de cunoștințe în comunitate prin inovație și de diverse proiecte care dau un efect de transformare la nivel local și nivel național.

Citește mai departe...

Ultimele Știri