Realizăm programe și parteneriate în educație, cultură, sport pe  trei direcții principale:

  • EDUCAȚIE

Scopul nostru este de a crea oportunități egale pentru ca toți oamenii să-și descopere și să-și atingă potențialul prin educație formală și informală, experiențe transformatore ale vieții și oportunități de învățare. Prin urmare, ne propunem să creăm medii de instruire și învățare în care oamenii își pot transmite cunoștințele, experiența și entuziasmul altora. Considerăm că educația este o experiență care ține toată viața, un stil de viață sau o modalitate de a trece ștafeta de  la o generație la alta.

  • INOVARE

Credem că tehnologiile pot îmbunătății calitatea vieții în multe privințe. Prin urmare, generăm și sprijinim transferul know-how-ului tehnologic către comunitate sub forma unor inițiative de pionierat. Inovația este locul de întâlnire al sectorului de afaceri, al organizațiilor educaționale și al autorităților locale, unde toți colaborează pentru a găsi soluții bazate pe tehnologie pentru îmbunătățirea vieții comunității.

  • TRANSFORMARE

Credem că transformarea pozitivă la nivel personal poate contribui, de asemenea, la transformarea pozitivă a comunităților noastre. Credem că valorile comune îi motivează pe oameni să se implice în proiecte punctuale care pot forma și transforma viitorul comunităților lor. Sănătatea, mediul și cultura sunt trei direcții în care alegem să investim, astfel încât să putem avea comunități mai bune.

Credem că o călătorie lungă este mai ușoară în doi, prin urmare colaborăm cu parteneri locali și naționali atât în ​​cadrul proiectelor generate de alte organizații, cât și in cadrul programelor dezvoltate de fundația noastră.